MexicoNieuws uit onze kinderdorpenWerken aan zelfvoorziening in Mexico

2021-04 Nohemi klein def
Zelfvoorziening bij boerderij El Oasis

Op een vroege lentemorgen volgden de kinderen van ons Mexicaanse kinderdorp “El Oasis” hun huisouders naar een groot en leeg veld. Daar ontmoetten zij landarbeiders waar zij mochten meehelpen om de eerste zaadjes te planten van de jalapeño-plantjes met de hulp van ouders en oudere broers en zussen. Hierna begon de schooldag voor de kinderen en namen de landarbeiders het over. Zo begon een nieuw groeiseizoen bij El Oasis Farm.

De impact van uw steun vergroten

Het hele jaar door helpt de oogst van jalapeños en andere producten om het kinderdorp in stand te houden. Het helpt om fondsen te genereren voor bedrijfskosten, waardoor uw bijdragen nog verder kunnen reiken. Dit is alleen mogelijk dankzij uw steun. Toch is het jalapeño zaad niet het enige wat groeit en tot bloei komt in El Oasis kinderdorp. Want elk kind dat bij El Oasis komt wonen, is ook als een klein zaadje dat uitgroeit tot iets moois en waardevols.

Andere zaden van groei: de kinderen!

Voordat ze aankomen, ervaren kinderen vaak pijn en verlies. Velen zouden zijn gestorven door ondervoeding of verwaarlozing, als zij niet naar El Oasis zouden zijn gebracht. Geholpen door onze donateurs krijgen de kinderen de kans om op te groeien tot gezonde- en gelukkige volwassenen.

De christelijke gezinsstructuur creëert een rijke bodem voor kinderen om sterke wortels te ontwikkelen. Zorgzame mensen, zoals donateurs en ouders, helpen de kinderen met liefdevolle ondersteuning. Hun leven zonder armoede en verwaarlozing zorgt voor een stralende zonnestraal wat elk kind laat opbloeien.

Deze zorg is alleen mogelijk dankzij de steun van u als donateur!

Als de kinderen opgroeien, wordt die zorg teruggegeven in een rijke oogst als ze de liefde die ze hebben ontvangen met anderen delen! Volwassen IKN-kinderen besluiten vaak om iets terug te doen voor de gemeenschap of zelfs door te werken in het kinderdorp. Welk pad ze ook kiezen, de levens van de mensen om hen heen zullen worden geraakt door de liefde die ze uitstralen.

Bedankt voor uw hulp aan deze opgroeiende kinderen! Uw zorg verandert levens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *