Project Colombia

Kinderdorp Refugio El Nino de Belen

In 1986 werd het er een project gestart in Colombia onder de naam “Refugio El Nino de Belen” (The Refuge from the child of Bethlehem). Het plan was om een kinderdorp te bouwen, net zoals in Guatemala en de Dominicaanse Republiek. Echter, omdat er tussen de overheid en onze organisatie verschillen waren over de denkwijze en de toe te passen regelgeving/methodes om de kinderen te helpen, werd besloten om géén kinderdorp te bouwen.

Vervolgens werd in 1989 besloten om de kinderen op een andere manier te helpen. Door Colombiaanse families te zoeken waar de dakloze weeskinderen ondergebracht konden worden, en ervoor te zorgen dat ze de juiste zorg- en onderwijs zouden krijgen, werd een oplossing gevonden.

De zorg en ontwikkeling wordt constant gemonitord en door de jaren heen zijn er al vele kinderen op deze manier geholpen.

https://internationalekinderhulp.nl/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://internationalekinderhulp.nl/wp-content/uploads/2021/05/1608638344_2020-12-22t084349z_1_lynxmpegbl0g2_rtroptp_4_christmas-season-bethlehem-children.jpg&nocache=1

Neem een kijkje bij het kinderdorp in
Congo >>

Doneer nu zodat weeskinderen veilig opgroeien

De kinderen zijn u erg dankbaar!