Steun IKN op jouw manier

Wil jij ons helpen de kinderen in onze kinderdorpen te helpen? Doe dat dan op een voor jouw prettige manier. Op deze pagina vindt je de mogelijkheden en ideeën hiervoor. Heb je zelf een goed idee om onze doelen te ondersteunen, neem dan contact met ons op via info@internationalekinderhulp.nl

https://internationalekinderhulp.nl/wp-content/webpc-passthru.php?src=https://internationalekinderhulp.nl/wp-content/uploads/2021/05/Father-with-Kids3-scaled.jpg&nocache=1

Word ook donateur

Als donateur draag je structureel bij aan de zorg voor weeskinderen. Met een automatische incasso is IKN in staat deze kinderen structureel te ondersteunen.

Help de kinderen van IKN op je eigen manier

Je kunt zelf een inzamelingsactie starten en geld inzamelen voor de weeskinderen die IKN ondersteunt. IKN staat klaar om jou hierbij te helpen. Neem contact met ons op en samen maken we een mooi plan!

Uw laatste wens, een nieuw begin

Met Internationale Kinderhulp in uw testament geeft u tot in lengte van jaren een veilige- en liefdevolle jeugd aan kinderen die dezelfde kansen verdienen als ieder ander kind.

Periodiek schenken

Wil je ook investeren in de kinderen van Internationale Kinderhulp, en het maximale uit je donatie halen? Dan kun je een periodieke schenking aan IKN overwegen. Hierbij schenk je jaarlijks (in termijnen) een vast bedrag gedurende een periode van vijf jaar.

Vrijwilligers

Internationale Kinderhulp is een stichting die géén betaalde krachten heeft en volledig draait op vrijwilligers. Wil je ook iets betekenen als vrijwilliger neem dan contact op met IKN!

Doneer nu zodat weeskinderen veilig opgroeien

De kinderen zijn u erg dankbaar!