Nieuws uit onze kinderdorpenRoemeniëDrie IKN-meiden studeren af in Roemenië

Teo-1
Flori
Afgestudeerd in Roemenië

Ondanks de corona pandemie hebben drie van onze kinderen: Florentina “Flori”, Valentina “Teo” en Daniela “Bety” met succes het laatste jaar van de middelbare school doorlopen. Ze moesten hun laatste lessen online volgen in het Roemeense kinderdorp van IKN/ICC.

Volgens Flori: “De online lessen waren niet echt zoals ik had verwacht. Het was erg moeilijk om te focussen en te leren…. De leraar adviseerde ons om van het leven te genieten en God op de eerste plaats in ons leven te stellen.

Alle drie de kinderen hebben dankzij uw liefdevolle steun een diploma kunnen behalen. Teo wil nu graag verpleegkunde gaan studeren. Het is iets dat ze al wilde doen sinds ze een kind was. En ze wil een goede verpleegster zijn, die mensen serieus en met interesse behandeld. Flori wil ook verpleegster worden en een bijdrage leveren aan het leven van mensen door hen te helpen. Bety wil studeren aan de universiteit en diergeneeskunde studeren. Het is iets dat haar ook interesseerde sinds ze een kind was. Wij zijn dankbaar voor uw steun en wensen deze jongedames veel succes terwijl ze aan een nieuw hoofdstuk van het leven beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *