RGB Congo_Construction-1
QR HM2401
We bouwen huizen voor de kinderen in Congo

In mei 2023 hebben we u verteld over de natuurramp in Congo. Heftige regenval zorgde ervoor dat complete dorpen werden weggevaagd en dat veel kinderen plots wees werden. Internationale Kinderhulp heeft inmiddels bijna 50 van deze weeskinderen toegelaten in het kinderdorp Patmos. Dit betekent echter wel dat we ruimte tekort komen en inmiddels zijn we begonnen met de bouw van 2 extra huizen. Want ook deze kinderen hebben recht op een veilige plek om te wonen.

Om ervoor te zorgen dat we de huizen op korte termijn kunnen afmaken hebben uw hulp nodig. Help meebouwen door een donatie te doen. Alle hulp is welkom en wordt enorm gewaardeerd !

Helpt u alstublieft mee om deze kinderen weer de kans te geven op een mooie toekomst door een bijdrage te doen? We hebben uw hulp hard nodig.  Kijk ook eens op ons Youtube-kanaal @internationalekinderhulp. Enorm bedankt voor uw steun!

Wilt u een donatie doen kan door uw donatie zelf over te maken op rekeningnummer NL67 ABNA 0516 7827 62 t.n.v. Stichting Internationale Kinderhulp te Midwoud o.v.v. HM2401 of klik op de QR code..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *