Kinderdorp Congo

In ons kinderdorp in Congo wonen gemiddeld tussen de 150 en 200 kinderen. Door burgeroorlog en natuurgeweld komen veel kinderen alleen te staan. Als ze niet opgevangen worden lopen ze de kans om kindsoldaat te worden. In 2019 heeft IKN wederom 59 nieuwe kinderen opgevangen. Door modderstromen zijn complete dorpen weggevaagd. deze kinderen zijn gered en naar de dichtstbijzijnde kerk gebracht. Met hulp van de Verenigde Naties is er onderdak voor deze kinderen gezocht.

IKN geeft deze kinderen een thuis

Alle 59 kinderen zijn onder de 5 jaren oud, velen dragen ziektes bij zich of hebben wonden. Naast liefde, geborgenheid en een familie krijgen ze de noodzakelijke zorg en, zodra ze daartoe in staat zijn, gaan ze naar onze school in het kinderdorp.

Als je ineens voor 59 extra kinderen moet zorgen lopen de structurele kosten fors op. Geld dat we niet direct beschikbaar hebben. Daarom is jouw ondersteuning zo belangrijk.

Neem een kijkje in het kinderdorp in de Dominicaanse Republiek

Op dit moment is er behoefte aan medische ondesteuning. Jij kunt direct bijdragen door de QR-code te scannen, kies zelf het bedrag dat je wilt bijdragen aan medische zorg voor de kinderen in Congo.

Of ga hier naar Tikkie en doneer