Donateur worden

Word donateur.

Als donateur draag je structureel bij aan de zorg voor weeskinderen. Met een automatische incasso is IKN in staat deze kinderen structureel te ondersteunen. Je kunt zelf aangeven of je maandelijks, per kwartaal, half jaar of per jaar wil bijdragen en hoeveel je wilt bijdragen.

Donateur worden kan al vanaf € 5,- per maand.

Vul het onderstaande machtigingsformulier in, dan nemen we contact met je op.

Naar het machtigingsformulier

Sponsor een weeskind

Kindsponsor worden.

Als een kind sponsord krijg je maximaal 2 keer per jaar een rapportage over het kind waar jij sponsor van bent. Meestal ontvang je dan ook een recente foto en tekening of brief van het kind zelf. Je kunt zelf ook een brief sturen naar je sponsorkind.

Op deze manier maak je kinderhulp nog concreter, je ziet regelmatig wat jouw bijdrage voor een weeskind betekent.
Het is ook mogelijk om een kinderdorp te sponsoren, dan krijg je maximaal 2 keer per jaar een update over het betreffende kinderdorp.

Een kind of kinderdorp sponsoren kan al vanaf € 15,- per maand.

Vul het onderstaande machtigingsformulier kindsponsoring  in, dan nemen we contact met je op.

Naar het machtigingsformulier

Doneer goederen aan IKN

Doneer goederen, kleding en huisraad!

Huisraad, kleding en goederen die je zelf niet meer gebruikt, kun je doneren aan IKN. De goederen worden uitgezocht en klaargezet voor transport naar een van de kinderdorpen. Goederen die niet geschikt zijn voor transport worden te koop aangeboden op Marktplaats of op een rommelmarkt. De opbrengst is bestemd voor de weeskinderen die IKN ondersteunt.

Spullen kun je afleveren bij onze opslag aan de Dubbelweg 23 in Zwijndrecht.

Koop gebruikte goederen van IKN!

Via Marktplaats verkoopt IKN allerlei gedoneerde goederen. Huisraad welke we niet kunnen transporteren naar kinderdorpen, zetten we zo om in geld. De opbrengst is bestemd voor de wees- en straatkinderen die IKN ondersteunt.

Ga naar de Marktplaatspagina van IKN