Periodiek schenken

Voor hetzelfde geld schenkt u meer!

Elk kind heeft recht op een warm gezin, een veilige thuisbasis en goed onderwijs. Maar dit is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Mita (11) uit India verloor haar vader aan hiv. Toen ook haar moeder overleed, werd zij wees. Haar familie was te arm om voor haar te zorgen. Daarom belandde zij op straat.

Vandaag is Mita een vrolijk meisje. Ze zal haar ouders nooit vergeten, maar gelukkig voelt ze zich thuis bij een warme familie. Ook gaat ze met plezier naar school. Dankzij jouw hulp geven we weer kleur aan het leven van Mita.

Schenken met belastingvoordeel

Wil je ook investeren in kinderen zoals Mita en het maximale uit je donatie halen? Dan kun je een periodieke schenking aan IKN overwegen. Hierbij schenk je jaarlijks (in termijnen) een vast bedrag gedurende een periode van vijf jaar. Het aantrekkelijke van een periodieke schenking (ook wel onderhandse schenkingsakte genoemd) is het belastingvoordeel. Met een schenkingsovereenkomst is je jaarlijkse gift volledig aftrekbaar Je legt de periodieke schenking vast via het formulier onderaan deze pagina.

Het ingevulde formulier kun je sturen naar (een postzegel is niet nodig):

Internationale Kinderhulp Nederland

Antwoordnummer 6150

8900 VC Leeuwarden

IKN is opgericht in 1994 als fondsenwervingspartners van International Children’s Care (ICC). Wij zijn actief in 12 landen en dragen zorg voor circa 500 kinderen. De kinderen wonen in een van de 12 kinderdorpen of familiehuizen. Wij bieden hen een thuis, waar ze opgroeien in een warme, veilige gezinsomgeving. Met jouw hulp en ondersteuning biedt IKN kinderen weer een toekomst.

Naar de overeenkomst 'Gift in Geld'