IKN partners

Bonvita, chocolade uit Tiel

Bij Bonvita geloven ze in de kwaliteit van biologisch voedsel. Zij bieden een grote selectie aan biologische chocolade en bakkerijproducten. Alle producten van Bonvita zijn daarnaast ook vegan, gluten- en lactosevrij. Om Bonvita chocolade vegan te maken, gebruiken ze rijstmelk. Dit is wat Bonvita chocolade zo uniek maakt!

Fair trade chocolade

Alle cacao die bij Bonvita gebruikt wordt is fair trade cacao uit de Dominicaanse Republiek. Om direct iets terug te kunnen doen naar de bevolking van de Dominicaanse Republiek, heeft Bonvita besloten om het kinderdorp van IKN/ICC te ondersteunen.

Bonvita actie voor kinderen van IKN

Op de website van Bonvita wordt daarom een HANDMADE chocolade tablet aangeboden waarvan €0,50 per tablet wordt gedoneerd aan IKN.

Ga naar de IKN-chocolade aanbieding van Bonvita

Bij Wiarda Faber zijn we als HR deskundigen, procesbegeleiders en interim managers gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen, onderhandelingen en de WOR. Wij adviseren en coachen bestuurders, directies, HR, ondernemers, management, werknemers en ondernemingsraden.
Wij geloven in de kracht van interactie waarbij samenwerken, sociale verbinding en draagvlak belangrijke uitgangspunten zijn.

Organisaties zoals: Medux (Hartingbank en Medipoint), Jumbo, de VNG, TNO en Fysius Rugexperts maakten naar grote tevredenheid recent gebruik van onze dienstverlening.

Onze samenwerking met Stichting Internationale Kinderhulp (IKN)

Op de Bedrijven Contactdagen Noord 2018  te Leeuwarden presenteerden wij een unieke samenwerking, waarbij uw donatie aan IKN door ons GEHEEL aan u wordt teruggegeven!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Naar de website van Wiarda-Faber

Geïnteresseerd? Neem contact op met Vasili Triantos op 06-167 388 96 of

Laat hier een reactie achter.