Ambassadeurs

An Knook, Ambassadeur van IKN!

Annytude is opgericht door An Knook. An staat erom bekend dat ze leert hoe je make-up looks kunt creëren op haar YouTube-kanaal. Na het maken van vele eyelooks besloot ze haar eigen bedrijf te beginnen genaamd Annytude. ‘We verkopen hoogwaardige diervriendelijke wimpers en accessoires. Wij verzenden naar onze klanten wereldwijd’.

Annytude heeft ervoor gekozen om Internationale Kinderhulp Nederland te ondersteunen en doneert 5% van elke bestelling aan IKN.
Met uw bestelling bij Annytude helpt u kinderen een veilig thuis te geven.
Annytude is enorm trots om bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen in onze kinderdorpen.

Ga naar de website van Annytude

Wout en Wout Ambassadeurs van IKN!

Wout Zijlstra werd geboren op 4 augustus 1964 in Wolsum, Friesland. Hij is van beroep keurmeester van vlees, en krachtsporter. Wout Zijlstra behoort tot Nederlands meest succesvolste sterke mannen ooit. Zo heeft hij nationale bekendheid verworven door in 2001 de Sterkste Man van Nederland te worden. Sinds 2018 zet Wout zijn kracht in als ambassadeur van IKN.

De inmiddels 21 jarige Wout Zijlstra junior is net als zijn vader een krachtsporter. Zijn specialiteiten zijn discuswerpen en kogelstoten. Zijn belangrijkste voorbeeld? Dat is natuurlijk zijn vader. ‘Hij weet hoe het is om aan wedstrijden mee te doen, hij is mijn motivator en mentale coach bij elke wedstrijd.’

 

 

Ga naar de website van Wout Zijlstra